follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Instalatii canalizare » Firme apa potabila » Apa potabila bucuresti
  home     Firme apa potabila   Apa potabila bucuresti

Apa potabila

foraje puturi apa potabila,foraje apa potabila (BUCURESTI)
Firma noastra ofera servicii de calitate in domeniul forajelor. Cu o experienta de peste 15 ani, firma noastra desfasoara servicii oriunde..
0744 *** ***Click aici!
dezinfectante apa potabila,dezinfectante apa potabila (BUCURESTI)
Dezinfectante si materiale sanitare, dezinfectante pentru suprafete, dezinfectante pentru instrumentar, dezinfectante pentru tegumente si mucoase, dezinfectante pentru apa potabila. toate produsele..
0744 *** ***Click aici!
puturi apa potabila (BUCURESTI)
Ana nova foraje executa foraje verticale pentru alimentari cu apa (foraj puturi, foraje de mare, medie si mica adancime, denisipari). foraje..
0720 *** ***Click aici!
filtre apa potabila (BUCURESTI)
Administram si dezvoltam o activitate care se axeaza pe filtrarea, tratarea si purificarea apei, activitate ce ia o amploare tot mai..
0737 *** ***Click aici!
statii dedurizare apa potabila (BUCURESTI)
Sc perfect instal construct a fost infiintata in anul 2007, ca societate cu capital privat, integral romanesc. in prezent domeniul de..
0744 *** ***Click aici!
instalatii apa potabila (BUCURESTI)
Oferim solutii complete la cerintele si nevoile clientilor nostri pentru reparatii subsoluri, instalatii blocuri, interventii rapide avarii, inlocuiri coloane apa, reparatii..
021. *** ***Click aici!
statii tratare apa potabila (BUCURESTI)
Apa este una dintre cele mai importante componente ale planetei. Utilizarea cu atentie a acesteia este preocuparea noastra continua. o schimbare..
0749 *** ***Click aici!
sisteme epurare apa potabila (BUCURESTI)
Comercializam aparat pentru purificarea apei. apa pura si sanatoasa direct de la robinet! compania noastra ofera sisteme de epurare a apei..
0723 *** ***Click aici!

BIO TECH SRL

  Actualizat (azi)
filtrare apa potabila (BUCURESTI)
Compania BIO TECH s.r.l. activeaz─â in domeniul apei din anul 2004. Pentru a veni in sprijinul operatorilor de servicii publice de..
0721 *** ***Click aici!
foraje puturi apa potabila (BUCURESTI)
Ana nova foraje executa foraje hidrogeologice pentru alimentari cu apa (foraj puturi, foraje de mare, medie si mica adancime, denisipari). foraje..
0749 *** ***Click aici!
bazine apa potabila (BUCURESTI)
A&v piscine construct este o societate cu capital integral privat romanesc specializata in constructia de piscine din beton torcretat placate cu..
0742 *** ***Click aici!
rezervoare apa potabila (BUCURESTI)
Executam si montam fose septice ecologice "la cheie" cu preturi incepand de la 4.700 lei ron, care au o vidanjare odata..
0722 *** ***Click aici!